"
Adapting to climate change - Water, Waste and other local infrastructure

 

21/06/2016    1st day

08:00-9:00     Registration

09:00-09:50    Opening session (50 min)

Panel 1: Climate Change: The New Agenda.
Chair: Info will be updated soon

  • 09:50-10:35    Keynote speaker 1 (45 min)
  • 10:35-10:45    Discussion (10 min)

10:45-11:00    Coffee break (15 min)

  • 11:00-12:00    Parallel sessions (1 hour)
  • 12:00-12:30    Plenary session (30 min)
  • 12:30-13:00    Plenary session (30 min)

13:00-14:30    Lunch break (1h30)
        
Panel 2: Adaptation Strategies and Stakeholder Engagement
Chair: Info will be updated soon

  • 14:30-15:15    Keynote speaker 2 (45 min)
  • 15:15-15:25    Discussion (10 min)
  • 15:25-17:05    Parallel sessions (1h40)

17:05-17:20    Coffee break (15 min)

  • 17:20-17:50    Plenary session (30 min)
  • 17:50-18:20    Plenary session (30 min)

       
22/06/2016    2nd day       
        
Panel 3: Adapting Water and Other Infrastructure to Climate Change Challenges.
Chair: Info will be updated soon

  • 09:00-09:45    Keynote speaker 3 (45 min)  
  • 09:45-09:55    Discussion (10 min)

09:55-10:10    Coffee break (15 min)

  • 10:10-11:30    Parallel sessions (1h20)
  • 11:30-12:00    Plenary session (30 min)
  • 12:00-12:30    Plenary session (30 min)

12:30-14:00    Lunch break (1h30)       

Panel 4: Key lessons and solutions: Roadmaps to adaptation, and preparedness to increased resiliance.
Chair: Info will be updated soon

  • 14:00-14:45    Keynote speaker 4 (45 min)
  • 14:45-14:55    Discussion (10 min)
  • 14:55-16:15    Parallel sessions (1h20)

16:15-16:30    Coffee break (15 min)

  • 16:30-17:30    Parallel session (1 hour)
  • 17:30-18:00    Plenary session (30 min)
  • 18:00-18:30    Plenary session (30 min)

18:30-18:45    Closing session (15 min)
        
20:30         Gala dinner

Catálogo

De 2016-06-21 a 2016-06-22
Lisbon - Portugal
2016-06-21T00:00:00 2016-06-22T00:00:00 Europe/Lisbon Adapting to climate change - Water, Waste and other local infrastructure CALL FOR PAPERS - envio de resumos até 15 de março FDUL ICJP

 

CALL FOR PAPERS
envio de resumos até 15 de março

 

Organização:

Documentação

black